Dia Mundial de la Salut Mental a Sort, 12 Octubre 2019

Dia Mundial de la Salut Mental a Sort, 12 Octubre 2019
cartell oficial

Ens fa molta il.lusió convidar-vos el proper dissabte 12 d’octubre de 2019 a la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental a Sort!

Farem que aquest dia a Sort sigui una trobada festiva i reivindicativa sota el lema ”Parlar i escoltar, salva vides” en l’any de la prevenció del suïcidi, d’acord amb la temàtica sobre la prevenció de la Federació Internacional de Salut Mental.

Volem ser molts per alçar ben alt la nostra veu:

Ens acompanyes?

És una nova ocasió per què el moviment social de persones, professionals i entitats de l’àmbit de la salut mental d’arreu de Catalunya, així com la ciutadania en general, es trobin per fer visible la salut mental i la lluita per la defensa dels drets de les persones que tenen un trastorn mental i les seves famílies, amb la finalitat de posar en relleu informació, necessitats i objectius.

Hem organitzat aquesta acte la Federació Salut Mental Catalunya i l’Associació Salut Mental del Pallars.

TROBAREU TOTA LA INFORMACIÓ A:

http://www.salutmental.org/que-fem/sensibilitzacio-social/dia-mundial-salut-mental/2019-dia-mundial-de-la-salut-mental-sort/?fbclid=IwAR18XxhH_P6DKFVrviUoWKiPZBYbBQ0QExOTQ8yyteMNRaUH9dBXMOn-1Qg

Som-hi per la Salut Mental i per fer visible el nostre bonic territori, lluny de molts recursos però amb teixit associatiu i empenta!!

Us hi esperem!!! Som-hi!

Per més informació podeu contactar amb:

Associació Salut Mental Pallars
Carrer Major, 62, 25560 Sort
696 837 353
associacio@salutmentalpallars.org
Pàgina de facebook

Horari: de dilluns a dimecres de 9 a 16h – Dijous de 9 a 18h